Geoagiu Christian Youth Centre

Independentei street no. 7, Geoagiu 335400, HD, Geoagiu

visited 4185 times from

Geoagiu Christian Youth Centre

Facilities

Overview of Hostel

YMCA Geoagiu Hostel is situated in the heart of Transylvania in an area of rich natural beauty and historical value. On the grounds of the hostel is Transylvania's first rotunda church from the 11th century and also a reformed church from 1930.

The hostel is a camp and conference centre serving t

From Nights People

Directions

You can find us:

by air: there are flights to nearby cities like Cluj Napoca, Targu Mures, Sibiu

by road: from the main road on the E72 look for the sign to Geoagiu Bai

by rail: take the train to Orastie; the station is 9 km from the Centre, and there are plenty of taxis and buses to Geoagiu town.

The bus stop is 300m from the Centre..

Located near

Az Algyógyi Keresztyén Ifjúsági Központ, mintegy 2 hektárnyi területen a Maros völgyi Hátszeg vidék természeti és történelmi értékekben gazdag fest?i környezetében fekszik és kiváló helyszínül szolgál táborok, konferenciák, illetve különböz? programok lebonyolítására. A központ udvarán található Erdély legrégebbi körkápolnája és egy 1930-ban újjáépített református templom, melyek áhítatok és csendes alkalmak tartására szolgálnak. A környék számos nevezetességgel büszkélkedik, melyek felejthetetlen élményekkel gazdagítják az odalátogatókat: a dévai vár, a vajdahunyadi vár, a Retyezát Nemzeti Park, Nagyszeben 2007-Európa Kulturális F?városa, és még sok más történelmi és kulturális érdekesség. A Központ az E68-as f?útról letér? m?út mentén, Algyógyon a Gyógy patak völgyében fekszik.

Conditions & Policy